27.10.2015

PREDSTAVLJAMO CHIVAS 12 “MADE FOR GENTLEMEN” BY GLOBE-TROTTER

Mojstrska izdelava, velikodušnost in strast do potovanj so v središču letošnjega sodelovanja luksuznih britanskih znamk Chivas Regal in Globe-Trotter - Narejeno za gospode.


Globe-Trotter in Chivas sta ustvarila ekskluzivno serijo treh zbirateljskih artiklov v stilu modernega potnika. Chivas 12 "Made for Gentlemen" je omejena izdaja darilne pločevinke Globe-Trotter s steklenico Chivas 12, ki jo lepo dopolnjujeta še Globe-Trotter ročni kovček in Globe-Trotter potovalna skrinja.

GLOBE-TROTTER IN CHIVAS STA USTVARILA EKSKLUZIVNO SERIJO TREH ZBIRATELJSKIH ARTIKLOV V STILU MODERNEGA POTNIKA.

Obliko pločevinke je navdihnila tradicija lepljenja nalepk, s katerimi popotnik ponosno razglaša svoja eksotična potovanja. Kovček z oblogo povezuje Globe-Trotter retro dizajn s prepoznavno ikonografijo Chivasa. Čvrsta bordo vulkanizirana podlaga se lepo dopolnjuje z lesenimi ročaji, brušeno medenino in usnjem. Potovalna skrinja pa je moderna reinterpretacija večne klasike v kombinaciji bordo barve, ameriškega belega hrasta in ročno graviranih medeninastih oblog iz rabljenih viski kotlov. Skrinja vsebuje tudi predel za čevlje, predal za ure, obešalnike za obleke in mini bar z zrcalom – kot nalašč za Chival Regal.

V pločevinki pa boste našli še vodnik po nekaj klasičnih svetovnih destinacijah, z vsemi pomembnimi informacijami – kaj si ogledati, kje spati, jesti in seveda, kje iti na kozarček v dobri družbi.

Nadaljuj s potovanji z našimi vodniki.
Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več