27.10.2015

PREDSTAVLJAMO CHIVAS 12 “MADE FOR GENTLEMEN” BY GLOBE-TROTTER

Mojstrska izdelava, velikodušnost in strast do potovanj so v središču letošnjega sodelovanja luksuznih britanskih znamk Chivas Regal in Globe-Trotter - Narejeno za gospode.


Globe-Trotter in Chivas sta ustvarila ekskluzivno serijo treh zbirateljskih artiklov v stilu modernega potnika. Chivas 12 "Made for Gentlemen" je omejena izdaja darilne pločevinke Globe-Trotter s steklenico Chivas 12, ki jo lepo dopolnjujeta še Globe-Trotter ročni kovček in Globe-Trotter potovalna skrinja.

GLOBE-TROTTER IN CHIVAS STA USTVARILA EKSKLUZIVNO SERIJO TREH ZBIRATELJSKIH ARTIKLOV V STILU MODERNEGA POTNIKA.

Obliko pločevinke je navdihnila tradicija lepljenja nalepk, s katerimi popotnik ponosno razglaša svoja eksotična potovanja. Kovček z oblogo povezuje Globe-Trotter retro dizajn s prepoznavno ikonografijo Chivasa. Čvrsta bordo vulkanizirana podlaga se lepo dopolnjuje z lesenimi ročaji, brušeno medenino in usnjem. Potovalna skrinja pa je moderna reinterpretacija večne klasike v kombinaciji bordo barve, ameriškega belega hrasta in ročno graviranih medeninastih oblog iz rabljenih viski kotlov. Skrinja vsebuje tudi predel za čevlje, predal za ure, obešalnike za obleke in mini bar z zrcalom – kot nalašč za Chival Regal.

V pločevinki pa boste našli še vodnik po nekaj klasičnih svetovnih destinacijah, z vsemi pomembnimi informacijami – kaj si ogledati, kje spati, jesti in seveda, kje iti na kozarček v dobri družbi.

Nadaljuj s potovanji z našimi vodniki.
Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več