13.10.2017

Predstavljamo vam zbirko “Royal Salute Polo”

Royal Salute je predstavil popolnoma novo 21-letno staro "polo” verzijo z bolj okusnim okusom, ki je namenjen uživanju dneva in je idealna spremljava za prefinjene športne priložnosti, kot je polo.

Novo mešanico je razvil director podjetja Royal Salute, podprl pa ga je tudi ambasador zbirke Royal Salute Polo, Malcolm Borwick, v čast praznovanju dolgoročne afinitete blagovne znamke s polom in njenim življenjskim slogom.

Royal Salute Polo Edition je predstavljen v kartonasti "limited edition” embalaži, s podpisom veleposlanika g. Malcoma in njegovo znamenito rdečo čelado. Novi škotski viski se bo lansiral v znamenitih ročno izdelanih porcelanskih steklenicah Royal Salute s dodatkom posebne polo teme, edinstvene v tej omejenem izdajni liniji.
"Polo je plemenita igra časti, spretnosti, celovitosti in spoštovanja - to so vrednote, povezane z Royal Salut-om. Želeli smo še naprej praznovati ikonsko seznanjanje našega "kraljevega viskija" s "Športom kraljev", in ta nova Polo linija je posebna prav v tem, da njegova občutljivejša mešanica okusov idealna za zunanje, dnevno uživanje. Navdušeni smo, da ga lahko predstavimo in popeljemo k ljubiteljem viskija po vsem svetu." - Direktor blagovne znamke Royal Salute Peter Moore.

Produkt razvit iz kombinacije dišečih zrn, melone, jagodičevja in kremaste karamele daje viskiju prefinjeno noto ki je kot nalašč za prijetno sončenje in zabavo na prostem.

Predstavljamo Royal Salute Polo Spritz - osvežilni šampanjski whisky cocktail, Royal Salute Polo Spritz, ki je kot nalašč za tiste dolge, poletne dni.


Receptura:

  • 1cl ohlajenega Spritz sirupa
  • 2.5cl Royal Salute 21 Year Old Polo Edition
  • 12cl šampanjca
  • lupina pomaranče
  • premešamo in prelijemo v steklen kozarec

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več