Royal Salute 28 Year Old Kew Palace

19.9.2018

Royal Salute 28 Year Old Kew Palace

Mojster mešanja in mojster parfumov sta se združila pri kreiranju nove kraljevske edicije.

Kralj viskijev, Royal Salute, je razkril izjemno novo edicijo Royal Salute 28 Year Old Kew Palace. Bogata, zaokrožena in svilena mešanica je rezultat vznemirljivega sodelovanja mojstra mešanja iz Royal Saluta, Sandya Hyslopa, in priznanega parfumerja, Barnabéja Filliona, ki sta ju prevzela mogočna Kew palača in njen slavni kuhinjski vrt.

28 Year Old Kew Palace tako odseva prepoznavni stil Royal Saluta z izrazito sadnimi in cvetličanimi notami iz kuhinjskega vrta, kar omogoča nepozabno čutno izkušnjo, ki presega meje sodobnega mešanja viskija.

Pred končno verzijo je dvojica preizkusila nešteto različic, da je na koncu ujela pravi bogati sadno cvetlični vonj, pri tem pa ostala zvesta prepoznavnemu stilu znamke Royal Salute. Set vsebuje zeleno porcelanasto steklenico, manjšo stekleničko, lijak in leseni pladenj.

S tem se poklanja ikonični palači, eni najbolj šarmatnih kraljevih stavb, ki je skupaj z vrtom upodobljena tudi na prekrasni embalaži. Ilustracije zanjo je prispeval priznani britanski ilustrator Jason Brooks.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več