Royal Salute 28 Year Old Kew Palace

19.9.2018

Royal Salute 28 Year Old Kew Palace

Mojster mešanja in mojster parfumov sta se združila pri kreiranju nove kraljevske edicije.

Kralj viskijev, Royal Salute, je razkril izjemno novo edicijo Royal Salute 28 Year Old Kew Palace. Bogata, zaokrožena in svilena mešanica je rezultat vznemirljivega sodelovanja mojstra mešanja iz Royal Saluta, Sandya Hyslopa, in priznanega parfumerja, Barnabéja Filliona, ki sta ju prevzela mogočna Kew palača in njen slavni kuhinjski vrt.

28 Year Old Kew Palace tako odseva prepoznavni stil Royal Saluta z izrazito sadnimi in cvetličanimi notami iz kuhinjskega vrta, kar omogoča nepozabno čutno izkušnjo, ki presega meje sodobnega mešanja viskija.

Pred končno verzijo je dvojica preizkusila nešteto različic, da je na koncu ujela pravi bogati sadno cvetlični vonj, pri tem pa ostala zvesta prepoznavnemu stilu znamke Royal Salute. Set vsebuje zeleno porcelanasto steklenico, manjšo stekleničko, lijak in leseni pladenj.

S tem se poklanja ikonični palači, eni najbolj šarmatnih kraljevih stavb, ki je skupaj z vrtom upodobljena tudi na prekrasni embalaži. Ilustracije zanjo je prispeval priznani britanski ilustrator Jason Brooks.

Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več