22.9.2015

ROYAL SALUTE PREDSTAVLJA ETERNAL RESERVE

V negotovem svetu je pomembno, da nekatere stvari ostanejo nespremenjene. Zato so pri Royal Salute z veseljem sporočili rojstvo Royal Salute Eternal Reserve, ki uporablja inovativno mešalno tehniko za ustvarjanje viskija, ki bo dobesedno živel večno.


To je zelo ambiciozna vizija, zato so pri Royal Salute izbrali izredno redke in dragocene viskije z izjemno dolgim pookusom. Viskiji so se nato mešali skupaj v 88 sodih, s čimer je nastal nov viski. Uporabljen je bil edinstven proces »Circular Blending™«, ki ga bodo uporabljali tudi vnaprej za vsako naslednjo serijo v naslednjih desetletjih.

Z vsako novo serijo viskijev se bo polovica nastale mešanice ponovno shranila nazaj v sode Royal Salute trezorjev v destilarni Strathisla, kar pomeni, da bomo tudi čez dvesto let lahko še vedno našli nekaj plemenite tekočine, ki je bila proizvedena leta 2015. Tako bo ta izvirna mešanica ohranjala večno recirkulacijo in tudi v prihodnosti zagotavljala gladek, čuten viski, ki upravičuje svoje prvotno ime: uisce beatha (voda življenja).

Od skrbno oblikovanega viskija do novo zasnovane oblike porcelanaste steklenice, Royal Salute Eternal Reserve skrbi za svojo predanost umetnosti pravega mojstrstva v vseh razsežnostih. Nov dizajn steklenice je bil ustvarjen z namenom, da združi starodavne tehnike s sodobno prepoznavno ikonografijo, ki odraža proces »Circular Blending™«.»Čas je v središču pozornosti Royal Salute - naša najmlajša mešanica je stara 21 let, vendar nenehno poskušamo ustvarjati mešanice tradicije s sodobnostjo. Eternal Reserve je navdihnil umetnike, pisatelje in filozofe – vse, ki razumejo kontinuiteto v sodobnem svetu. Ta krasen viski je naš predlog, da večnost ne pomeni živeti večno. To pomeni brezčasnost - in to pripada tistim, ki živijo v sedanjosti«.

Vadim Grigorian, Royal Salute globalni direktor blagovne znamke
Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več