27.4.2016

SAN FRANCISCO SPIRITS COMPETITION 2016: DVOJNA ZLATA MEDALJA ZA HIŠO MARTELL

Najstarejša izmed slavnih francoskih konjak hiš je za Martell Cognac Cordon Bleu prejela dvojno zlato medaljo na 2016 San Francisco Spirits Competition.


Priznanje nas navdaja s ponosom. San Francisco Spirits Competition oz. krajše SFWSC je eno najbolj vplivnih in prepoznavnih globalnih tekmovanj na področju žganih pijač, medalja pa eno najbolj relevantnih dokazov odličnosti izdelka.

Martellov XO Cognac Cordon Bleu


XO Cognac Cordon Bleu izvira iz leta 1912, ko ga je ustvaril Edouard Martell. Ponuja ekplozijo bogatih, sadnih in začinjenih not. Globoka, zlato bakrena barva se dopolnjuje z vonjem po sadju, predvsem slivah in jabolkih, hkrati pa lahko zaznamo tudi note kave in praženih mandljev, ki ostanejo kot prepoznaven pookus tega prestižnega konjaka.

"Z VESELJEM SPREJEMAMO TO PRESTIŽNO PRIZNANJE, KI ODSEVA UNIKATNO KOMPLEKSNOST NAŠE MEŠANICE." CÉSAR GIRON, GENERALNI DIREKTOR IN PREDSEDNIK HIŠE MARTELL

César Giron, generalni direktor in predsednik hiše Martell, nagrado komentira: "Z veseljem sprejemamo to prestižno priznanje, ki odseva unikatno kompleksnost naše mešanice. Veseli nas, da so ocenjevalci na SFWSC prepoznali in nagradili brezčasno eleganco konjaka Cordon Bleu, saj v vseh elementih odseva 300 letno znanje in stil hiše Martell. Z oziranjem v prihodnjih 300 let se torej veselimo dvojne zlate medalje in upamo, da se bo naš uspeh nadaljeval tudi v letu 2016 in kasneje.”

Letos se bo konjak Martell Cordon Bleu predstavil še na San Francisco Competitions Double Gold Tour, kjer bodo prikazani izključno prejemniki dvojnih zlatih priznanj iz leta 2016. Letni Tour obiskovalcem omogoča, da pokusijo vina in žgane pijače, ki so v močni konkurenci s strani cenjenih sodnikov prejele dvojno zlato priznanje.

Več o San Francisco Spirits Competition 2016
Več o slavnem konjaku Martell's XO Cognac Cordon Bleu

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več