9.2.2016

SEDAJ NA VOLJO TUDI PRI NAS – PRESTIŽNA TEKILA AVIÓN®

Tekila Avión® postavlja nove standarde v kakovosti in okusu. Ken Austin, ustanovitelj Tequila Avión LLC, si je za nalogo zadal ustvariti tekilo, ki jo bosta odlikovala tako izjemen okus kot dizajn.


Rezultat tega načrta so odlične tekile Tequila Avión Añejo, Reposado, Silver in Espresso, ki nastajajo iz izbranih agav in z unikatnim procesom destilacije. Avión je prejel nagradi Best Tasting Unaged White Spirit in Best Tasting Tequila in the World na 2012 San Francisco World Spirits Competition.

Tekilo Avión pridelujejo zgolj iz Blue Weber agave, ki raste na najvišjih področjih Jalisca v Mehiki. Visoka nadmorska višina ustvarja več stresa za samo rastlino, kar pa tekili doda globji okus in značaj. Rastline iz te regije so znane tudi po visoki vsebnosti mineralov in odlični kakovosti in značaju. Po žetvi agave počasi pražijo na opekah pri nizki temperaturi, kar tekili zagotavlja še bolj bogat okus. Destilacija se izvaja v majhnih serijah, v unikatno oblikovanih kotlih, sledi pa ji proces izredno počasne filtracije, kar pijači zagotavlja še dodatno gladkost in obstojnost okusa.

TEKILA AVIÓN® POSTAVLJA NOVE STANDARDE V KAKOVOSTI IN OKUSU.V portfelju najdemo Avión Añejo, tekilo, ki se dve leti stara v ameriških hrastovih sodih. Tekilo odlikujejo note vanilije, karamele, kokosa in javorja, note pražene agave, mete, pa tudi sadne arome breskev in češenj. Tekila Avión Añejo je prejela zlato medaljo na 2011 San Francisco World Spirits Competition.

Avión Reposado se stara šest mesecev v hrastovih sodih, prav tako pa jo odlikuje prisotnost pražene agave, note češenj, hrušk in breskev, vrtnice in drugih zelišč. Tekila je izredno lepo uravnotežena in uglajena, prejela pa je tudi srebrno medaljo na 2012 San Francisco World Spirits Competition.

Avión Silver tekilo ustekleničijo takoj po destilaciji. Zanjo so značilne intenzivne arome agave z zelišči, rožnatimi esencami, črnim poprom, grozdjem in ananasom. Je sveža in čista, lepo uravnotežena in neverjetno gladka. Avión Silver tekila je prejela naslov zmagovalca Best Unaged White Spirit and Best Tequila Winner na 2012 San Francisco World Spirits Competition.

Avión Espresso je prva tekila z aromo kave. Narejena je zgolj iz prvovrstnih sestavin: bogatega italijanskega espresa in Avión Silver tekile. Avión Espresso je rahlo sladka tekila, s svežim in suhim pookusom. Je idealna tako za mešanje, prileže pa se tudi čista z ledom.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več