Spoznajte Royal Salute 21 Y.O.

2.11.2020

Spoznajte Royal Salute 21 Y.O.

Royal Salute je že od nekdaj poosebljal moč in ugled. Lansiran je bil leta 1953 v čast kraljici Elizabeti II. na dan njenega kronanja.

Podjetnik Sam Bronfman je želel ustvariti poseben viski, ki bi bil primeren za kraljico. Izbral je nekaj najredkejših škotskih viskijev na svetu in jih med seboj pomešal. Tako je nastal viski razkošnega in prepoznavnega značaja – Royal Salute, ki kljub svoji dolgotrajni tradiciji zadostuje kriterijem sodobnih potreb in okusov.

Bogata prefinjena mešanica je bila starana najmanj 21 let. Viski poosebljajo bogati sadni okusi s prefinjeno dimljenim zaključkom. Razkošna sladkost kosmulj in svežih hrušk nežno razvaja brbončice še najbolj zahtevnih ljubiteljev viskija. Okus izpopolnjuje kombinacija aromatičnih lešnikov in sivke, ki skupaj zagotavljata prestižnost pijače.

Bogate sadne arome sladkih hrušk in agrumov spominjajo na vonj jesenskega cvetja. Cvetne note v kombinaciji s sladko vaniljo poudarjajo hrastovo zadimljenost in poskrbijo za žametno kremast zaključek. Izrazita zlato-jantarjeva barva pa izraža preciznost in edinstvenost viskija Royal Salute 21 Y.O. Njegove ročno oblikovane steklenice bodo razveselile predvsem zveste zbiratelje in ustvarjalce zasebnih kolekcij.

Royal Salute se lahko med drugim pohvali tudi s številnimi nagradami, ki so dokaz za kakovost in priljubljenost škotskega viskija.

Royal Salute je na voljo tudi v Sloveniji.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več