29.11.2017

Spoznajte trenerja Kahlúa, našega novega zagovornika

Kaj resnično pomeni biti glavni zagovornik blagovne znamke, katere poslanstvo je osvoboditi človeštvo od slabega in grenkega? No, najprej morate imeti pravilen odnos in drugič, morate biti naveličani preveč zapletenih koktajlov in neskončnih seznamov sestavin.

Letošnja kampanja Kahlúa temelji na zgodovini blagovne znamke, ki spodbuja tisto, kar želimo imenovati »Tiny Rebellion«. Verjetno vas zanima kaj sploh pomeni »Tiny Rebellion«? To je način, ko se vsakdanje stvati počnejo drugače, z namenom, da bi vsakodnevne izkušnje postale edinstvene in nepozabne.

Ker pretirana zapletenost ni naš slog, trener Kahlúa vodi promocijo preprostih, vendar okusnih koktajlov Kahlúa. Trener Kahlúa bo s pravimi pogovori v pravih trenutkih navdihoval ljudi, da bi le-ti razkrili igro, ki jo imajo v sebi. Uporabil bo svoj brezsmiselni humor, ki nas bo vodil stran od grenkobe, surovosti in dolgočasnosti.


Glavni cilj kampanje je vzpodbuditi razmišljanje! Trenerja Kahlúa postavljamo v središče pozornosti - kot glavnega zagovornika zabave in okusnosti.

Oglaševalska akcija 360 vključuje polno medijsko potezo s spletnimi video, programskimi, Twitter, Facebook in Instagram ter digitalnimi OOH, ki obdajajo račune na računu na ključnih trgih. Poleg tega je trener Kahlúa prisoten na prodajnih mestih POS Off in On ter v digitalni aktivaciji L3F v ključnih verigah.

Če želite izvedeti več o oglaševalski akciji:
https://www.kahlua.com/en/coachkahlua//index.html

Zadnje dodano

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več

21.9.2021

Vroči Beefeater koktajli za hladne jesenske in zimske dni

Preberi več