TOP 5 barov v Havani

11.1.2018

TOP 5 barov v Havani

HOLA HABANERO! Ste v mestu? DOBRE NOVICE! Za vas smo pripravili seznam petih najboljših in najbolj obiskanih barov, kjer vam postrežejo najboljše koktajle!


EL FLORIDITA

Zakaj ne bi začeli pri najbolj znanem baru v Havani? Vabimo vas v El Floridito, kjer lahko uživate v klasičnem in pristnem Daiquiriju. Tudi Ernest Hemingway se je zaljubil v ta bar, le kako bi se mu lahko uprli vi?

Lokacija: link


LA GUARDIA

Se spomnite filma "Fresa y Chocolate”? Seveda se! No, akcija! Gremo in spijmo kakšen okusen koktajl! Restavracija je postala obvezna postojanka za tuje znane osebnosti in turiste. Ampak to še ni vse. Bar ima bonus, ki spremeni prav vse! Seveda teraso na strehi. Privoščite si Mojito s pogledom na Havano – neprecenljivo!

Lokacija: link


ESENCIA HABANA

Če želite na koktajl s prijatelji nekam, kjer boste doživeli in občutili pravi Havanski duh, potem zagotovo ne smete mimo bara Esencia Habana. Imajo namreč zelo privlačen in obširen koktajl menu, hkrati pa vam pijačo postrežejo kar v 1,5 literskem kozarcu, kar je več kot odlično za večje skupine ljudi. Seveda pa si koktajl lahko privoščite tudi sami, brez deljenja drugim.

Lokacija: link


LA FABRICIA DEL ARTE

Kdo je rekel, da ne morete podpreti tamkajšnjih koktajlov in kulture? To lahko brez težav storite v baru kot sta "Callejon de Hamel” ali "La Fabrica del Arte”. Eden je prava zibelka afro-kubanske kulture, drugi pa podpira in spodbuja mlade kubanske umetnike.

Lokacija: link


ESPACIOS

In končno še zadnji, nam najljubši! Če želite izkusiti in doživeti tradicionalno in alternativno Havano v enem nam zaupajte in poskusite Espacios. Tam ne samo da spijete svoj koktajl ampak se dobesedno potopite v tamkajšnje življenje in izkusite Havansko atmosfero. Nekaj prostorov je namreč urejenih povsem drugače – primerno obdobju različnih stilov glasbe. Samo izberite svojo najljubšo in uživajte!

Lokacija: linkZdaj, ko imate vse informacije ki jih potrebujete, se pa le sprehodite po ulicah Havane in poiščite vam najljubši bar oziroma lokacijo!
Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več