True Music: Kolekcija The Clubs

14.11.2019

True Music: Kolekcija The Clubs

Ballantine's letos praznuje z ikoničnimi in pionirskimi glasbenimi klubi po vsem svetu. S tistimi, ki so na čelu klubske kulture, ki izstopajo in so naredili vtis daleč izven svojih meja.

Ti klubi, ki pokrivajo Evropo, Bližnji vzhod in Ameriko, so Ballantine's partnerji v kampanji in jih slavimo v omejenih izdajah za leto 2019. Ustvarili smo izrazite podobe, ki utelešajo njihov edinstven duh in zgodbe True Music.Preverite novo podobo steklenic omejene izdaje in zgodbe klubov, ki se skrivajo za njimi.

Ballantine's x SUB CLUB

Sub Club ali ‘Subbie’, kot ga imenujejo v Glasgowu, je najstarejši še delujoči underground plesni klub. Ta škotski kletni prostor, ki so ga odprli leta 1987, lahko gosti 400 obiskovalcev in ima posebno mesto v srcih več generacij gostov. Vsak teden se odprejo ikonična modro-bela bleščeča vrata, ki gostijo domače in mednarodne DJ-je, ki prispevajo k edinstvenemu zvoku kluba.

Ballantine's x THE GÄRTEN

The Gärten by Überhaus lahko sprejme 4.000 obiskovalcev na noč. Klubu dominira edinstvena piramida, ki z vsakim utripom kluba osvetli nebo Bejruta z intenzivnimi neonskimi barvami. Klub, ki redno gosti nekatere najbolj pionirske izvajalce plesne glasbe, je hitro postal svetilnik nočnega življenja na Bližnjem vzhodu in po vsem svetu.

Ballantine's x NITSA

Nitsa Club, ki se nahaja se na enem od glavnih barcelonskih klubskih prizorišč - Apolu, je postal znan po tem, da gostuje vrsto najbolj eklektičnih in naprednih DJ-jev od diska do housea, techna in elektra. Vsak konec tedna ljubitelji glasbe iz cele Evrope napolnijo plesišče starega gledališča, obkroženo s številnimi osupljivimi originalnimi elementi.

Ballantine's x OUTPUT

Output je ogromen, a ljub temu intimen plesni klub v preurejenem skladišču v Brooklynu, ki je hitro postavil standarde za kakovostno klubsko doživetje v New Yorku. Plesni klub z več sobami in plesišču na strehi ima »no-photo« politiko, ki je razbila model vzhodne obale in ustvarila pravo podzemno glasbeno ustanovo.

Zadnje dodano

19.10.2020

Beefeater osvojil 18 mednarodnih nagrad

Preberi več

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Preberi več

6.10.2020

LILLET BLANC – prava izbira za vse priložnosti

Preberi več