18.6.2015

VISKI PASSPORT MED 10 NAJHITREJE RASTOČIMI ŽGANIMI PIJAČAMI

Viski Passport je bil imenovan kot eden izmed 10 najhitreje rastočih žganih pijač na svetu.


Brata Chivas sta zaslužna za ta uspeh, saj si prizadevata doseči nove trge v vzponu za škotske viskije in rast Pernod Ricard viski portfelja.

Impact Magazine, velik trgovski medij v ZDA, ki je sicer znan zlasti zaradi spremljanja industrijskega dogajanja in statistike, je analiziral podatke za ustvarjanje lestvice rasti v tem segmentu.

PASSPORT JE 6. NAJHITREJE RASTOČA BLAGOVNA ZNAMKA ŽGANIH PIJAČ.

Impact je ocenil, da je Passport 6. najhitreje rastoča blagovna znamka žganih pijač med petnajstimi najhitreje rastočimi znamkami. Passport je zabeležil 14 % rast.

Ta novica je še posebej spodbudna, saj igra Passport vse pomembnejšo vlogo v strategiji viskijev pod okriljem Pernod Ricarda. Passport ponuja zanimivo vstopno točko v portfelj uvoženih alkoholnih pijač in škotskih viskijev.

To je še posebej pomembno pri treh vodilnih trgih Passporta: Braziliji, Mehiki in Angoli, kjer dinamično vodenje znamke in rast še naprej vzpodbuja globalno širitev.

Zadnje dodano

16.9.2021

Pedro Pascal nova zvezda globalne marketinške kampanje za Casillero del Diablo

Preberi več

7.9.2021

Pernod Ricard z novo Responsible Party digitalno kampanjo proti pretiranemu pitju alkohola z univerzalnim sporočilom: "Pijte več ... vode"

Preberi več

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Preberi več