Pozdravljeni na spletni strani
Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam. Za nadaljevanje vpišite svojo letnico rojstva:


S klikom na spodnjo povezavo "Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.

Prosimo, uživajte naše
proizvode odgovorno.
© Pernod Ricard Slovenia, 2018     Pravna obvestila   Avtorji

O nas

Pernod Ricard Slovenija

Naš glavni cilj je graditev naših blagovnih znamk in ponosni smo, da se veliko teh uvršča med 100 najmočnejših globalnih blagovnih znamk v kategoriji žganih pijač in vin.


Preberi več

Pernod Ricard v svetu

Pernod Ricard je med vodilnimi v svetu na področju industrije vina in žganih pijač. Od ustanovitve leta 1975 je podjetje Pernod Ricard narekovalo nenehen razvoj, ki temelji na ambicijah in vrednotah, s katerimi podjetje izraža svojo identiteto ter poslovno kulturo.

Preberi več

Zgodovina

Podjetje Pernod Ricard je nastalo leta 1975 z združitvijo dveh francoskih podjetij. To sta bili podjetji Pernod, ustanovljeno leta 1805, in Ricard z začetki leta 1932. Od takrat se je podjetje nenehno širilo s pomočjo podjetnih, strastnih in vizionarskih ...

Preberi več

Vrednote

Skupina je predana politiki stalnega razvoja ter spodbuja zmerno in odgovorno uživanje njenih izdelkov. Odgovornost podjetja se izraža tudi v usklajevanju ekonomskega razvoja in varstva okolja, v ohranjanju vode in energije, zmanjševanju odpadkov ter ...

Preberi več

Kontakti

Imate predloge, pohvale, pritožbe, vprašanja, pa ne veste, na koga jih nasloviti? Rešitev je preprosta – kontaktirajte nas neposredno ali izpolnite kontaktni obrazec.


Preberi več

Zaposlitev

Kot decentralizirana mednarodna skupina Pernod Ricard dolguje nenehno rast in razvoj tudi podpori svojih nadarjenih zaposlenih.

Preberi več


DRUŽBENA ODGOVORNOST


Želimo zagotoviti, da bo potrošnja naših izdelkov užitek in varna izkušnja. Zato spodbujamo kulturo zmernega pitja in se zavzemamo za preprečevanje zlorabe alkohola. V ta namen izvajamo akcije ozaveščanja in se pri tem povezujemo tudi s partnerji iz naše panoge, z nevladnimi organizacijami ter vladnimi službami.Družbena odgovornost