Casillero del Diablo Reserva ustvarja zgodovino s kar 90 podeljenimi točkami s strani Jamesa Sucklinga

11.1.2019

Casillero del Diablo Reserva ustvarja zgodovino s kar 90 podeljenimi točkami s strani Jamesa Sucklinga

Pri Casillero del Diablo s ponosom sporočajo, da je njihova najbolj klasična in prepoznavna vrsta Cabernet Sauvignon Reserva 2017 prejela kar 90 točk s strani uveljavljenega vinskega kritika Jamesa Sucklinga.

V njegovem poročilu je vino Casillero del Diablo opisal kot "prijeten in okusen cabernet sauvignon z ribezom, jagodami in temno čokolado. Srednje telo, čvrsti in svilnati tanini ter svež zaključek. Pot do caberneta, ki vedno zadovolji."

"Zelo smo ponosni in veseli te novice, saj je nagrajena vrsta ravno naš slaven in priljubljen cabernet sauvignon. Brez dvoma gre za izredno priznanje našemu delu skozi desetletja, ko smo se vedno osredotočali na najboljše kvalitete v naših vinih", je dejal Marcio Ramírez, vinar pri Casillero del Diablo.

Marcelo Papa, tehnični vodja za Concha y Toro, dodaja. "Privilegij je, da lahko ponudimo Cabernet Sauvignon 2017 v več kot 145 državah, zato nas zelo veseli, da bodo naši kupci lahko uživali v tem nagrajenem vinu po celem svetu."

Casillero del Diablo Reserva Cabernet Sauvignon je glavno vino te blagovne znamke.

Zadnje dodano

16.9.2021

Pedro Pascal nova zvezda globalne marketinške kampanje za Casillero del Diablo

Preberi več

7.9.2021

Pernod Ricard z novo Responsible Party digitalno kampanjo proti pretiranemu pitju alkohola z univerzalnim sporočilom: "Pijte več ... vode"

Preberi več

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Preberi več