CEDER'S PINK ROSE – vaš vsakdanji pobeg

6.1.2021

CEDER'S PINK ROSE – vaš vsakdanji pobeg

Sedaj si lahko brez slabe vesti privoščite čas zase. Za trenutke zavestnega užitka in beg iz vsakdanjika poskrbi brezalkoholni alt-gin CEDER'S Pink Rose.

Vsakodnevni izzivi in opravila od nas zahtevajo veliko mero pozornosti in energije. Da boste lažje kos vsakdanjim nalogam, si privoščite razvajanje s CEDER'S Pink Rose.

UŽITEK SPROŠČANJA

CEDER'S je destiliran brezalkoholni alt-gin, ki združuje švedski slog in kristalno čisto vodo z redkimi in eksotičnimi južnoafriškimi rastlinami. Začetki pijače segajo v leto 2017, ko sta zakonca Maria (Švedinja) in Craig (Južnoafričan) odkrila čarobno dolino v gorovju Cederberg na zahodnem rtu v Južni Afriki. Dolina je dom številnih zelišč, ki so tisočletja služila avtohtonim prebivalcem Južne Afrike. Slednji so se že v preteklosti navdušili za destilacijo klasičnega gina ter eksotičnih rtovskih zelišč z neokrnjeno švedsko vodo. CEDER'S je odlična izbira za vse, ki prisegajo na izpopolnjenost in kakovostno mešanico naravnih okusov.

GLADEK IN PREFINJEN

CEDER'S Pink Rose odlikujeta gladkost in prefinjenost okusov. Mamljivo ravnovesje sestoji iz klasičnih rastlin za gin ter brina. Izpopolnjujejo ga cvetne note vrtnice ter sladkega hibiskusa.

POPOLNA POSTREŽBA – CEDER'S PINK ROSE & TONIC

CEDER'S gin se odlično obnese v kombinaciji s tonikom ali kot osnova za brezalkoholni cocktail. Kozarec napolnite s kockami ledu, dodajte 50 ml CEDE'S Pink Rose in 150 ml vrhunskega tonika. Pijačo okrasite z malinami in svežo meto.

Udobno se namestite in si privoščite trenutek samo zase!


MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

20.9.2022

Vinske napake in kako jih prepoznati

Preberi več

7.9.2022

Vsakemu kosu mesa se lahko prileže točno določeno vino

Preberi več

26.8.2022

Marques de Casa Concha je pridobil veganski certifikat

Preberi več