CEDER'S – zavestno občutenje užitka

23.6.2020

CEDER'S – zavestno občutenje užitka

Sedaj si lahko brez slabe vesti privoščite čas zase. Za trenutke zavestnega užitka in beg iz vsakdanjika poskrbi brezalkoholni alt-gin CEDER'S.

CEDER'S je destiliran brezalkoholni alt-gin, ki združuje švedski slog in kristalno čisto vodo z redkimi in eksotičnimi južnoafriškimi rastlinami. Začetki pijače segajo v leto 2017, ko sta zakonca Maria (Švedinja) in Craig (Južnoafričan) odkrila čarobno dolino v gorovju Cederberg na zahodnem rtu v Južni Afriki. Dolina je dom številnih zelišč, ki so tisočletja služila avtohtonim prebivalcem Južne Afrike. Slednji so se že v preteklosti navdušili za destilacijo klasičnega gina ter eksotičnih rtovskih zelišč z neokrnjeno švedsko vodo.

Rezultat destilacije je brezalkoholni gin, ki ponujanepozabno doživetje in harmonijo visokokakovostnih naravnih botaničnih okusov. Izdelava brezalkoholnega CEDER'S je v mnogih pogledih bolj kompleksna od izdelave običajnega alkoholnega gina. Vse sestavine so namreč destilirane posamično in mešane s pristno švedsko vodo. Tovrstna izdelava zahteva visoko raven strokovnega znanja ter razumevanja procesa destilacije.

"Gin alternativa" CEDER'S sestoji iz eksotičnih južnoafriških zelišč, ki uspevajo v gorovju Cederberg. Gin je na voljo v treh različicah: CEDER'S Classic, CEDER'S Crisp ter CEDER'S Wild. Vse različice so izdelane na osnovi brina, osnovne sestavine vseh vrst džinov, ter eksotičnih južnoafriških rastlin buchu in rooibos.

Classic različica znamke CEDER'S med drugim sestoji iz koriandra, sivke, geranije in drugih zelišč. Ponaša se s cvetličnimi in uravnoteženimi okusi ter poskrbi za svež in nežno cvetličen vonj. CEDER'S Crisp s pridihom kumare in kamilice zaznamuje osvežujoč in obenem pomirjajoč okus brina in agrumov. CEDER'S Wild slovi po svetli jantarjevi barvi. Pikantni okusi v kombinaciji z ingverjem ter nageljnovo žbico poskrbijo za razvajanje vaših brbončic.

CEDER'S je odlična izbira za vse, ki prisegajo na izpopolnjenost in kakovostno mešanico naravnih okusov. Primeren je za alergike, poslužujejo pa se ga lahko tudi vegeterijanci, vegani, diabetiki ter ljudje z glutensko ali laktozno intoleranco.

CEDER'S gin se odlično obnese v kombinaciji s tonikom ali kot osnova za brezalkoholni cocktail. Za popolno postrežbo v kozarec stresemo veliko ledu in ga prelijemo s 50 ml gina. Dodamo 150 ml tonika ter pijačo okrasimo z rezino citrusa in vejico rožmarina ali bazilike. Več idej za pripravo najdete na spletni strani.

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več