Concha y Toro zmagovalec na natečaju Drinks Business Green Awards 2022

15.12.2022

Concha y Toro zmagovalec na natečaju Drinks Business Green Awards 2022

Prestižna britanska publikacija The Drinks Business je podjetje Concha y Toro prepoznala kot podjetje z velikim vplivom na varstvo okolja.

Vinska klet je bila uvrščena med zmagovalce nagrade The Drink Business Green Awards 2022, ki so bili razglašeni na slovesnosti v živo v klubu The Club at The Ivy v Londonu ta torek, 29. novembra.

CONCHA Y TORO PREJEL NAGRADO AMORIM ZA BIOTSKO RAZNOVRSTNOST

Ta nagrada priznava pomen in vpliv stalne skrbi za biotsko raznovrstnost za varstvo okolja. Družba Concha y Toro ima trajnostno strategijo, ki se osredotoča na razvoj regenerativnih praks, da bi dosegla pozitiven učinek, torej da bi zemlji in skupnosti vrnila več, kot ji je dala. Ena od pobud strategije je na področju biotske raznovrstnosti.

V tem smislu izvaja regenerativne prakse za tla, floro in favno ter vključuje zaščito in razmnoževanje avtohtonih gozdov, hkrati pa sodeluje pri popisu biotske raznovrstnosti v atlasu E-Bio.

Od leta 2020 podjetje sodeluje pri projektu, znanem pod imenom Upravljanje kmetijskih ekosistemov (GEA, okrajšava v španščini), katerega cilj je ustvariti nov kmetijski model, ki vključuje ukrepe za zaščito in ohranjanje biotske raznovrstnosti flore, favne, gozdov in tal.


MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več