Fotograf Stéphane Lavoué posnel deseto »Carte Blanche« kampanjo skupine Pernod Ricard

2.8.2019

Fotograf Stéphane Lavoué posnel deseto »Carte Blanche« kampanjo skupine Pernod Ricard

Umetniška kampanja z naslovom "Seriously Convivial" bo krasila letno poročilo skupine in gostovala na vsakoletni razstavi Paris Photo 2019.

Deseta umetniška kampanja skupine izpostavlja umetnost druženja. Za razliko od prejšnjih kampanj pa tokrat na fotografijah niso le zaposleni v skupini, pač pa so se jim pred kamero pridružili tudi različni posamezniki, ki znotraj svojih skupnosti delujejo kot ustvarjalci, povezovalci ali ambasadorji druženja. Francoski umetnik Stéphane Lavoué je za kampanjo posnel devet fotografij na različnih celinah.

"Priznati moram, da me je čarobnost teh trenutkov popolnoma prevzela," razlaga
Stéphane Lavoué. "Moč teh podob izhaja iz kontrasta dveh pogosto diametralno nasprotnih si svetov. Vse bi jih moralo razdvajati, pa vendar iz vsakega takega srečanja nastane nekaj novega. S to svetovno turnejo sem imel priložnost zaporedje slik spremeniti v svojo osebno fotografsko pripoved."

"Seriously Convivial" kampanja bo v celoti predstavljena v novem letnem poročilu skupine, širša javnost pa si jo bo lahko ogledala tudi na odmevni razstavi Paris Photo, ki se bo odvijala med 7. in 10. novembrom v Parizu.

Zadnje dodano

19.10.2020

Beefeater osvojil 18 mednarodnih nagrad

Preberi več

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Preberi več

6.10.2020

LILLET BLANC – prava izbira za vse priložnosti

Preberi več