28.11.2017

Igralec Chris Hemsworth in njegova pripoved o novi kampanji Jacob's Creek

Jacob's Creek se je resno posvetil najnovejši kampanji najkvalitetnejših vrhunskih vin Double Barrel, z izdajo nove reklame z naslovom Two Barrels, One Soul, ki je delo avstralskega igralca Chris-a Hemsworth-a.

Zgodba gledalce popelje v zaodrski dogajalni prostor. Epsko potovanje se začne v rustikalni destilarni na Škotskem, nadaljuje na celinah in kontinentih, z zaključkom v naši vinotočni dolini Barossa.

Razvoj Jacob's Creek Double Barrel je bilo zapleteno, postopek izpopolnjevanja pa je trajal kar nekaj let. Postopek zorenja je potekal v sodih za vino, zorenje pa so potem dokončali v destilacijskih viski sodčkih, kot rezultat pa so dobili bogatejšo, globlje in kvalitetnejšo končno verzijo. V tem novem ustvarjalnem pristopu je posvečena predanost ljudi in vinarjev z dvojnim zorenjem, kateri resnično izraža strast in neusmiljen duh vseh tistih, ki so v postopku vpleteni.


Igralec Chris Hemsworth, zvezda serije Thor in The Avengers, je komentiral: »Ponosen sem, da to zgodbo pripovedujem, saj je Jacob's Creek Double Barrel pravi primer avstralske iznajdljivosti in ustvarjanja edinstvenega vina. Veselim se, da bom poskusil naslednjo stvaritev v Barossi leta 2018. "

Derek Oliver, svetovni direktor marketinga v Jacobovem Creek, je dejal: "Our award-winning Double Barrel range brings to life the spirit of innovation and expertise of our winemakers. At Jacob's Creek we celebrate an authentic sense of place as well as our belief in taking quality Australian wine to the world. Chris is the perfect embodiment of the confident, inclusive Australian attitude synonymous with our wines. He has a commanding presence yet is approachable, and he clearly values spending quality time with family and friends. This, coupled with his global stature, makes him the right person to share this story with the world and we are extremely excited to be working with him."

Jacob's Creek Double Barrek:
- Ustanovljen na 20 trgih po vsem svetu
- 90 točk za Duble Barrel Cabarnet Sauvignon in Duble Barrel Shiraz
- Zlata medalja in trofeja za Double Barrel ShirazMINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več