JACOB'S CREEK DOUBLE BARREL

6.7.2020

JACOB'S CREEK DOUBLE BARREL

JACOB'S CREEK je ena vodilnih vinskih znamk v Avstraliji, ki ponuja kakovostna vina raznolikega nabora izvrstnih okusov.

Blagovna znamka JACOB'S CREEK je bila prvič predstavljena leta 1976. Ime je dobila po bregovih Jacob's Creek, kjer je Johann Gramp leta 1847 posadil prve vinske trte. Vina so izdelana po skrbno izbranih postopkih, vključujoč želje potrošnikov. V zadnjih 30 letih je Jacob's Creek prejel več kot 7 000 odlikovanj, zato so vina omenjene znamke pridobila zaupanje številnih potrošnikov povsod po svetu.


S ponosom predstavljamo novo kampanjo Jacob's Creek Double Barrel.

Inspiracija za nastanek kampanje izvira iz strasti vinogradnikov, ki si neumorno prizadevajo za odličnost in izpopolnjevanje portfelja Jacob's Creek. Unikatno zgodbo odlikujeta ustvarjalni pristop in strast vseh, ki soustvarjajo prestižno znamko kakovostnih vin. Kampanja nas popelje v ozadje, kjer predstavi postopek nastanka oz. predelave vin. Epsko potovanje se začne v podeželski destilarni na Škotskem in se konča v Avstraliji.


Double Barrel Cabarnet Sauvignon

Za izdelavo Double Barrel Cabarnet Sauvignon so vinarji uporabili sadje, predelano v izbranih vinogradih Coonawarra.

Cabarnet Sauvignon 2015 odlikuje bogata tradicija izbranih okusov. Vino je starano v irskih sodih za viski, izdelanih iz ameriškega belega hrasta. Slednjemu je dodano vrhunsko sadje, ki poskrbi za uravnotežen ton pijače. Harmonija nežnih okusov z notami vanilije in temnega sadja sestoji iz začimb in tanina. Aroma spominja na intenzivno mešanico robid, cedra, tobaka, češnje in vanilije.

Cabarnet Sauvignon vsebuje 14,3 % alkohola, vsebnost pH pa je ocenjena na 3.68.

»Made by« je prva velika kampanja, katere ustanovitelja sta Jacob's Creek ter Havas Worldwide Australia. Slednja povezuje ljudi, prostore in strasti, ki prispevajo k uresničevanju izbranih okusov Jacob's Creek vin.

Globalna kampanja razkriva ozadje znamke Jacob's Creek in v ospredje postavlja njihove vinogradnike in druge pridelovalce vin. Omogoča bežen vpogled v življenja vseh, ki so del znamke Jacob's Creek, obenem pa nas seznanjajo s svojimi nagrajenimi produkti. V ospredje so postavljeni pomenljivi trenutki, ki prikazujejo postopke izdelave. Derek Oliver, globalni tržni direktor, ponosno predstavlja znamko Jacob's Creek. Ob tem želi poudariti pomen vseh, ki so zaslužni za obstoj in napredek znamke.

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več