Jacob's Creek - podpora prizadetim v avstralskih požarih

13.2.2020

Jacob's Creek - podpora prizadetim v avstralskih požarih

Naša srca so z vsemi Avstralci, ki so jih prizadeli divji požari po
državi, in z gasilci ter prostovoljci, ki si neutrudno prizadevajo za
zagotavljanje varnosti Avstralcev in njihove posesti.

Številne naše pridelovalce in prijatelje v naši skupnosti so hudi požari neposredno prizadeli, zato se trudimo, da jim v teh težkih časih nudimo oporo in pomoč. Dotaknila se nas je tudi neverjetno velikodušna in vztrajna avstralska narava, ki se je pokazala v zadnjih mesecih, ko smo ljudje stopili skupaj, da bi podprli drug drugega, naš rastlinski in živalski svet ter našo državo.

Da bi podprli regijo in ljudi, ki so jih požari neposredno prizadeli, smo finančno prispevali v sklada Apelaide Hills Wine Appeal in SA Premier's Fire Appeal. Skupaj z našimi zaposlenimi pa izvajamo tudi akcijo zbiranja sredstev za pomoč in reševanje pri avstralskem Rdečem križu, pri čemer bo donacija Jacob's Creeka ustrezala skupnemu znesku donacij naših zaposlenih. Poleg tega smo podaljšali tudi izredni dopust za vse naše pogumne prostovoljne gasilce, ki sodelujejo v akcijah po državi.

Zavedamo se, da je to šele začetek poti, zato bomo še naprej podpirali vse Avstralce in našo lokalno skupnost pri njihovem okrevanju. Če želite pomagati, lahko tudi sami prispevate finančne donacije, z nakupi podpirate lokalne pridelovalce, ki so jih prizadeli požari, prispevate pa lahko tudi svoj prosti čas, tako da skuhate kak obrok ali pa ponudite objem in tolažbo prizadetim v požaru.

Povezave za več informacij:

Zadnje dodano

20.4.2021

JACOB'S CREEK SPARKLING ROSÉ

Preberi več

13.4.2021

PASSPORT SCOTCH – iz osrčja Škotske

Preberi več

9.4.2021

Aberlour A’bunadh - najboljši viski

Preberi več