18.4.2017

Kenwood Vineyards v sodelovanju z National Forest Foundation (NFF)

Za vsako prodano steklenico vina znamke Kenwood Vineyards bo v nacionalnem gozdu posajeno novo drevo.

Kalifornijski vinski pionir Kenwood Vineyards z zadovoljstvom napoveduje svoje uradno partnerstvo s fundacijo National Forest Foundation (NFF).

Za vsako prodano steklenico vina znamke Kenwood Vineyards bo v nacionalnem gozdu posajeno novo drevo. Iniciativa bo potekala od 1. marca - 30. aprila 2017.

"Blagovna znamka Kenwood Vineyards ima za seboj precej dolgo zgodovino podpiranja in ohranjanja zgodovinskega "Jack London Historic" parka v našem domačem kraju Sonoma v Kaliforniji." je dejal Jo Adamo, podpredsednik marketinga, Pernod Ricard ZDA.

"Naše partnerstvo z National Forest Foundation še dodatno krepi našo podporo in našo zavezanost k novim odkritjem, avanturam in ljubezni do zemlje."

"Pri NFF so navdušeni, da lahko v dobrobit nacionalnih gozdov sodelujejo z blagovno znamko Kenwood Vineyards, saj ti razumejo povezavo med zdravo naravo in ​​kakovostjo našega življenja ter čutijo in podpirajo ljubezen, ki jo gojijo ljudje do svojih javnih zemljišč." Bill Possiel, predsednik, National Forest Foundation.S pomočjo partnerstva z NFF se je Kenwood Vineyards zavezal k trajni podpori njihovim skupnostim. Kletarji in vinarji se trudijo zmanjševati količine odpadkov. Zaznati je tudi reciklažo in manjšo porabo energije in vode. Vsi vinogradi blagovne znamke Kenwood Vineyards imajo certifikat "Sonoma County Sustainable", na katerega so ponosni, ker s tem veliko pripomorejo k poslanstvu in želji, da bi imeli do leta 2019 vsi vinogradi v pokrajini Sonoma trajni certifikat "Sonoma County Sustainable".
Preberite izvirno sporočilo za javnost: link

Zadnje dodano

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več

21.9.2021

Vroči Beefeater koktajli za hladne jesenske in zimske dni

Preberi več