22.12.2015

MAISON MUMM & DAVID GUETTA OBJAVILA NOV DRZEN VIDEO POSNETEK

Maison Mumm je razkril drugi video posnetek v sodelovanju z zvezdnikom, DJ-em Davidom Guetto. To inovativno partnerstvo presega meje s futuristično vizijo ene najbolj drznih urbanih konjskih dirk. 


Spektakularen posnetek gradi na velikem uspehu rezultata prejšnjega sodelovanja, posnetka "Dangerous", ki je na omrežju YouTube dosegel več kot 127 milijonov ogledov.

Novi projekt na podlagi zadnjega singla Davida Guette "Bang My Head" prikazuje slavnega DJ-a in žensko, ki se udeležita dih jemajoče konjske dirke čez urbano pokrajino.

David Guetta na koncu svojo zmago slavi s prav tako slavno ikono – steklenico šampanjca Mumm Cordon Rouge.

»MAISON MUMM JE ZNAMKA, KI PREKINJA S TRADICIJO, POČNE DRUGAČNE STVARI IN V OSPREDJE POSTAVLJA NEPRIČAKOVANA DOŽIVETJA V MOJIH POSNETKIH, ZATO SEM TAKOJ ZAGRABIL PRILOŽNOST ZA NOVO SODELOVANJE.« DAVID GUETTA

Novi video posnetek izpostavlja avantgardne potenciale blagovne znamke in njeno pokroviteljstvo konjskih dirk po vsem svetu. Dirka Melbourne Cup Carnival, znana kot "Dirka, ki ustavi narod", je hkrati najbogatejša in najbolj prestižna konjska dirka na svetu, zmagovalec pa seveda prejme "jeroboam" (trilitrsko steklenico) šampanjca Mumm Cordon Rouge.Dirka je potekala 3. novembra, Maison Mumm pa je s slavjem začel v Melbourne Hisense Areni z ekskluzivnim koncertom Davida Guette – njegovim edinim koncertom v Avstraliji v letu 2015. To je bila edinstvena priložnost za njegove avstralske oboževalce, da prvi uživajo v novem posnetku glasbenika v sodelovanju z znamko Mumm.V pripravah na Melbourne Cup Carnival se je David Guetta pridružil tudi zanimivi kampanji znamke Maison Mumm na družabnih omrežjih. S hashtagom #MUMMDaresYou je Maison Mumm (@GHMUMM) izzival slavnega zvezdnika k različnim podvigom, tako ali drugače povezanimi s šampanjcem. Zabavna in inovativna spletna kampanja v veliki meri odraža pionirske vrednote znamke Mumm.

César Giron, izvršni direktor Maison Mumm: "Smo zelo ponosni na naše novo sodelovanje z Davidom Guetto na dirki Melbourne Cup Carnival. To je odlična priložnost za okrepitev drznih vrednot naše blagovne znamke s pomočjo video posnetka".

Za ogled napovednika video posnetka obiščite: mumm.co/davidguetta-bmh

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več