11.9.2017

Maison Mumm, njegov novi direktor Usain Bolt in New York ePrix

Nova priložnost ter nov pionirski duh novega poglavja v motornem športu, za uradnega partnerja šampanjca prestižne dirke FIA Formula E v New Yorku Maison Mumm-a ter njegovega veleposlanika Usaina Boltja.

Maison Mumm je kot uradni partner prestižne dirke Eprix zopet dodal svoj lasten podpis "Dare Win Celebrate", tokrat deveti in deseti dirki na letošnjem koledarju ePrix.
Udeležbo Mumma je tokrat spodbudila navidezna navzočnost novega direktorja (Chief Entertainment Officer) Usaina Bolta.


Najhitrejši človek na svetu je v dveh drznih govorih pohvalil prihodnost motornih dirk, pri čemer je utrdil ugled Mumma kot inovativne ikone zmage.

V Brooklynu so posebni gostje na pompozni otvoritveni zabavi Eprix ostali brez besed, saj je Mumm izkoristil trenutek in dogodek oplemenitil s čudovito in visoko tehnološko projekcijo na stavbah ob dirkalni stezi.

V filmu, ki gledalca pusti brez besed, Usain ustvari vrsto iz Mumm Grand Cordona, nato pa skoči v avto Formule E, s katerim tekmuje z letečim plutastim zamaškom v kombinaciji bleščeče video animacije s posebnimi svetlobnimi učinki. Zahvaljujoč Formuli E najhitrejši človek na Zemlji postane še hitrejši.

Usain kot izvršni direktor Mumm-a vse od lanskega novembra, prevzame vodilno vlogo pri ustvarjanju edinstvenih in drznih načinov za ponovno opredelitev umetnost praznovanja uporabnikov Mumma po vsem svetu. Njegovo imenovanje je odlična ilustracija pionirskega duha Maison, ki dokazuje njegovo naravno nagnjenje k nepričakovanosti.

Ta duh je bil dirki zasijal v svojem polnem pomenu, saj sta Usain Bolt in Mumm prevzela svet Formule E, ter dala zgodovini motornih dirk novo poglavje.
MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več