4.5.2016

MAISON MUMM PRAZNUJE S FORMULO E S ŠAMPANJCEM MUMM GRAND CORDON

Maison Mumm, uradni partner prvenstva FIA Formula E, zaznamuje Paris ePrix z razkritjem šampanjca Mumm Grand Cordon z revolucionarno novo steklenico, ki ji je usojeno, da postane ikona.


MUMM GRAND CORDON - REVOLUCIONARNA STEKLENICA, KI JI JE USOJENO, DA POSTANE IKONA.

Maison Mumm, uradni partner prvenstva FIA Formula E, prve svetovne električne dirke, na ta način kaže svojo osredotočenost na odličnost in drzno usmerjenost k avantgardi, ki odseva v stalni želji po inovacijah. Mumm je povabil 200 gostov, da uživajo v tem edinstvenem trenutku. Ob zaključku dirke Parisian Eprix je Maison Mumm z novo steklenico slavil dosežke Lucasa Di Grassija in njegove zmage.Mumm Grand Cordon

Mumm Grand Cordon, ki so ga poklonili zmagovalcu pariške Formule ePrix, ima najbolj inovativno obliko v zgodovini pionirske šampanjske hiše. Z njo se prelamlja tradicija, saj steklenica nima značilne sprednje etikete. Namesto tega sta znak G.H. Mumm in emblem orla z zlato natisnjena direktno na steklo. Dodatna zanimiva lastnost pa je oblika, ki je za seboj potegnila celo vrsto novosti v procesu pridelave šampanjca.

Verjetno najbolj izstopajoča poteza steklenice Mumm Grand Cordon je reinterpretacija rdečih kril slavnega Cordon Rouge, ki letos praznuje 140. obletnico. Rdeča krilca so na novi steklenici preoblikovana v rdeč trak, ki je s posebno tehnologijo vdelan v samo steklenico.
Steklenico je oblikoval večkrat nagrajeni oblikovalec Ross Lovegrove (levo), s katerim je Maison Mumm pred tem večkrat sodeloval na projektih omejenih izdaj.

Maison Mumm je slavnostno odkril svojo revolucionarno steklenico na bleščeči zabavi z več kot 600 gosti v klubu YOYO, enemu najbolj vročih klubov v Parizu. Med gosti bi lahko opazili voznika Formule-E, Lucasa Di Grassija, Sama Birda in druge slavne osebnosti, kot so Lapo Elkann, Romain Grosjean, Jean-Paul Rouve, Audrey Fleurot idr.

Po predstavitvi v Parizu bo Mumm Grand Cordon predstavljen še na ostalih mednarodnih trgih, s poudarkom na trendi nočnih destinacijah. Tako ga bo moč videti na Ibizi (Španija), v Porto Cervo (Italija), na Hvaru (Hrvaška) in Mykonosu (Grčija).MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več