28.11.2017

Maison Mumm razkril skrivnostno formulo za uspeh Usaina Bolta

Maison Mumm objavil nov drzni video, v katerem novi CEO Usain Bolt svetuje kako do postati zmagovalec.

V svojem lastnem neponovljivem slogu Usain vstopi v party vibe s virtuoznim plesnim spektaklom.

Usain Bolt z začetkom svoje nove kariere dokazuje, da njegovi super talenti sežejo veliko dlje od dejstva, biti najhitrejši človek na planetu. Usain, postavljen na pozicijo glavne vodje Mumm-ovih zabav v preteklem letu, navdihuje svet s svojo pozitivno miselnostjo in z ustvarjanjem drznih praznovanj z značilnim Mumm touch-om. Ta nova in pogumna produkcija kaže, da je Usain v sebi odkril nepričakovano intimno stran, v nizu črtastih koreografskih rutin, vrednih profesionalnega plesalca.


Edinstven in nekonvencionalen film je skupno delo režiserja Luis-a Cervero (kateri je delal za Pharell Williams, Justice, itd.), atletov in nekdanje tekmovalke Miss Universe Yendi Philipps v kombinaciji najnovejših izrazitih Maison Mummovih sloganov Dare. Win. Celebrate.

V začetku vidimo elegantno oblečenega Usaina, ki prihaja v nočni klub v največji vročici noči. Po tem, ko se je zabava začela na plesišču, se Usain osredotoči na visokoenergetski plesni duet. Takrat se zavedamo, da je Usain dejansko praznoval svojo zmago še preden je dejansko postal zmagovalec.

Prvič v zgodovini videoposnetek prikazuje elitnega športnika, brez dlake na jeziku svetu pove recept za njegov uspeh. Usain Bolt izžareva zmagovalno držo, hkrat ia se drži načela "Ne zmagajte, da bi praznovali, praznujte, da boste zmagali". To Usainovo sporočilo Maison Mumm takoj podpre z močnim stališčem in razmišljanjem ter pozitivnim mišljenjem: na kratko, Usain je prava ikona zmage in praznovanja.


Zadnje dodano

19.10.2020

Beefeater osvojil 18 mednarodnih nagrad

Preberi več

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Preberi več

6.10.2020

LILLET BLANC – prava izbira za vse priložnosti

Preberi več