21.7.2017

Maison Perrier-Jouët praznuje ponovno odprtje svojega zgodovinskega doma

Maison Perrier-Jouët je praznoval zaključek obnove svoje zgodovinske družinske hiše, Maison Belle Epoque v Epernayu.

Po težki dvoletni prenovi je elegantna dvorana odprla svoja vrata 150 gostom - prijateljem v hiši, mednarodnim medijem in slavnim osebam, vključno s supermodelom Karolino Kurko, ki se počuti kot posebna afiniteta s prefinjeno umetnostjo de Maire Perrier-Jouet.

Dom zaporednih generacij ustanovitvene družine Maison Belle Epoque je danes življenjski simbol, ne le 200-letna dediščina Maison Perrier-Joueta, temveč tudi njegova trajna filozofija in edinstvena vizija šampanjca. Praznovanje savoir-faire in savoir-vivre bo v izredem okolju gostilo privilegirane goste hiše, ki jim ponuja intimen vpogled v svojo tradicijo, rokodelstvo in dvojni navdih umetnosti in narave.


Ob prihodu v Epernay je bila gostom izrečena dobrodošlica v Maison Belle Epoque, kjer so gostje lahko občudovali čudovite prenovljene sobe, v katerih je največja zasebna zbirka francoske umetnosti v Evropi, medtem ko je pianist izvedel izvirno mešanico sodobnih in starejših melodij. V vrtu so odprli prireditveni šotor v stilu edinstvenega steklenega paviljona, ki ponuja prefinjeno kuhinjo, živahno zabavo in seveda izbor najboljših šampanjcev Perrier-Jouët.

Obiščite spletno stran Maison Belle Epoque na: https://www.perrierjouet-maisonbelleepoque.com/

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

20.9.2022

Vinske napake in kako jih prepoznati

Preberi več

7.9.2022

Vsakemu kosu mesa se lahko prileže točno določeno vino

Preberi več

26.8.2022

Marques de Casa Concha je pridobil veganski certifikat

Preberi več