21.7.2017

Maison Perrier-Jouët praznuje ponovno odprtje svojega zgodovinskega doma

Maison Perrier-Jouët je praznoval zaključek obnove svoje zgodovinske družinske hiše, Maison Belle Epoque v Epernayu.

Po težki dvoletni prenovi je elegantna dvorana odprla svoja vrata 150 gostom - prijateljem v hiši, mednarodnim medijem in slavnim osebam, vključno s supermodelom Karolino Kurko, ki se počuti kot posebna afiniteta s prefinjeno umetnostjo de Maire Perrier-Jouet.

Dom zaporednih generacij ustanovitvene družine Maison Belle Epoque je danes življenjski simbol, ne le 200-letna dediščina Maison Perrier-Joueta, temveč tudi njegova trajna filozofija in edinstvena vizija šampanjca. Praznovanje savoir-faire in savoir-vivre bo v izredem okolju gostilo privilegirane goste hiše, ki jim ponuja intimen vpogled v svojo tradicijo, rokodelstvo in dvojni navdih umetnosti in narave.


Ob prihodu v Epernay je bila gostom izrečena dobrodošlica v Maison Belle Epoque, kjer so gostje lahko občudovali čudovite prenovljene sobe, v katerih je največja zasebna zbirka francoske umetnosti v Evropi, medtem ko je pianist izvedel izvirno mešanico sodobnih in starejših melodij. V vrtu so odprli prireditveni šotor v stilu edinstvenega steklenega paviljona, ki ponuja prefinjeno kuhinjo, živahno zabavo in seveda izbor najboljših šampanjcev Perrier-Jouët.

Obiščite spletno stran Maison Belle Epoque na: https://www.perrierjouet-maisonbelleepoque.com/

Zadnje dodano

20.4.2021

JACOB'S CREEK SPARKLING ROSÉ

Preberi več

13.4.2021

PASSPORT SCOTCH – iz osrčja Škotske

Preberi več

9.4.2021

Aberlour A’bunadh - najboljši viski

Preberi več