Marques de Casa Concha je pridobil veganski certifikat

26.8.2022

Marques de Casa Concha je pridobil veganski certifikat

Marques de Casa Concha si je zagotovil svetovno priznan certifikat. ki vse sorte vina v ponudbi označuje kot veganske.

V skladu s trendom za bolj trajnostno in ozaveščeno uživanja hrane ter pijače, si je Marques de Casa Concha zagotovil status V-Label, svetovno priznan švicarski certifikat, ki vse sorte v ponudbi označuje kot veganske.

Trajnost in dobro počutje sta glavna trenda, ki trenutno spodbujata potrošnike, ki se počutijo vse bolj odgovorne in pooblaščene, ko iščejo, kaj je zanje najboljše.

Kot smo že omenili, je podjetje Marques de Casa Concha pridobil status znaka V. Ta potrjuje, da nobeno od njenih vin ne vsebuje sestavin živalskega izvora. To vključuje vse faze pridelave in predelave.

Kaj je vegansko vino?

Čeprav je grozdje vedno surovina za vino, se pri običajnem neveganskem vinarstvu uporabljajo proizvodi živalskega izvora. To se zgodi med postopkom finiranja, ki se uporablja za "čiščenje" vina, pri čemer se odstranijo sledi grozdja in kvasovk, da vino dobi bolj kristalen videz in se ublažijo morebitni grobi tanini ali fenoli.

V posebnem primeru vina Marques de Casa Concha proizvodi živalskega ali rastlinskega izvora niso potrebni, saj kakovost uporabljenega grozdja zagotavlja kakovost vseh sort vina.

"Marques de Casa Concha" je blagovna znamka, ki v postopkih pridelave belega in rdečega vina ne uporablja proizvodov živalskega izvora. Rdeča vina Marques so veganska že več kot desetletje, vendar do zdaj niso bila certificirana kot veganska.

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več