Martell Cordon Bleu osvojil zlato medaljo na World Wine & Spirits Competition 2018

1.12.2018

Martell Cordon Bleu osvojil zlato medaljo na World Wine & Spirits Competition 2018

Martell Cordon Bleu je prejel zlato medaljo v kategoriji XO na tekmovanju 2018 World Wine & Spirits v New Yorku. Vrhunski rezultat znova odraža kakovost Martellove izdelave.

Martell Cordon Bleu je edinstven konjak v kategoriji XO, z lepo zaokroženo in bogato aromo, zaradi česar je legenda med konjaki. V izjemno zapleteni mešanici z več kot sto eaux-de-vie, Martell Cordon Bleu zaznamuje velik delež Borderies konjaka, ki širi svoj karameliziran značaj z gladkostjo sladkih začimb.

The New York World Wine & Spirits Competition (NYWSC) je polnopravni član The Tasting Alliance, matične organizacije svetovno priznanih svetovnih tekmovanj v San Franciscu in San Francisco International Wine Competition. Tekmovanja v San Franciscu so med najbolj vplivnimi tekmovanji na svetu in oba sta dosegla izjemen ugled med potrošniki ter trgovci z vinom in žganimi pijačami.

O HIŠI MARTELL

Martell, najstarejšo od velikih konjak hiš, je leta 1715 ustanovil Jean Martell na vrhuncu francoske »art de vivre«, ko so s slogom uživali v gastronomiji, okusu in rokodelstvu. To so postali tudi trije glavni stebri Martellove hiše in ostajajo bistveni za vizijo Martella do danes. Martell že tri stoletja proizvaja, izvaža in trži konjake, pridobljene z dvojno destilacijo čistih vin in staranjem v hrastovih sodih ter po vsem svetu znane po svoji izjemni kakovosti in okusu.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več