Martell Cordon Bleu osvojil zlato medaljo na World Wine & Spirits Competition 2018

1.12.2018

Martell Cordon Bleu osvojil zlato medaljo na World Wine & Spirits Competition 2018

Martell Cordon Bleu je prejel zlato medaljo v kategoriji XO na tekmovanju 2018 World Wine & Spirits v New Yorku. Vrhunski rezultat znova odraža kakovost Martellove izdelave.

Martell Cordon Bleu je edinstven konjak v kategoriji XO, z lepo zaokroženo in bogato aromo, zaradi česar je legenda med konjaki. V izjemno zapleteni mešanici z več kot sto eaux-de-vie, Martell Cordon Bleu zaznamuje velik delež Borderies konjaka, ki širi svoj karameliziran značaj z gladkostjo sladkih začimb.

The New York World Wine & Spirits Competition (NYWSC) je polnopravni član The Tasting Alliance, matične organizacije svetovno priznanih svetovnih tekmovanj v San Franciscu in San Francisco International Wine Competition. Tekmovanja v San Franciscu so med najbolj vplivnimi tekmovanji na svetu in oba sta dosegla izjemen ugled med potrošniki ter trgovci z vinom in žganimi pijačami.

O HIŠI MARTELL

Martell, najstarejšo od velikih konjak hiš, je leta 1715 ustanovil Jean Martell na vrhuncu francoske »art de vivre«, ko so s slogom uživali v gastronomiji, okusu in rokodelstvu. To so postali tudi trije glavni stebri Martellove hiše in ostajajo bistveni za vizijo Martella do danes. Martell že tri stoletja proizvaja, izvaža in trži konjake, pridobljene z dvojno destilacijo čistih vin in staranjem v hrastovih sodih ter po vsem svetu znane po svoji izjemni kakovosti in okusu.

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več