11.10.2017

Nova nota pivovarniške industrije

Kaj dobite, če zmešate osvežujoč okus piva z kančkom kokosa? Odgovor je - Malibu pivo

Malibu je naredil še korak naprej, da postane svetovna ikona poletja z lansiranjem "Malibu® Beer” - prvovrstnega izdelka, katerega namen je ponovno opredeliti poletno pivo z različnimi okusi in zabavnim rastočim potrošniškim prostorom.

Inovativno Malibujevo pivo temelji na obsežnih potrošniških raziskavah, ki so bile opravljene v zadnjih nekaj letih, ko je blagovna znamka med potrošniki prepoznala jasno željo za pivo z okusom.

"Potrošniki obožujejo idejo o Malibujevem pivu! In ne samo, da ima blagovna znamka Malibu vso kredibilnost za pritožbe potrošnikom znotraj kategorije piva - vendar pa je delež piva v Malibuju skoraj 50 odstotkov, zato obstaja ogromen potencial, da Malibu zares zmaga in osvoji proctor piva."pravi Jean-Baptiste Viton, direktor globalnih inovacij podjetja Malibu.

Do sedaj se je Malibujevo pivo izkazalo za velik uspeh. Na Nizozemskem je pivo z več kot 300-odstotnim deležom zrastlo od zadnje raziskave leta 2015, poleg tega pa se je izdelek izkazal za izredno pomembnega pri zaposlovanju novih potrošnikov v blagovno znamko Malibu. Naslednja je ZDA, kjer je blagovna znamka že prejela nagrado za najboljšo pijačo meseca in kjer je izbrani trg še naprej deležen pozitivnih odgovorov distributerjev, trgovcev na drobno in potrošnikov.

Zadnje dodano

19.10.2020

Beefeater osvojil 18 mednarodnih nagrad

Preberi več

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Preberi več

6.10.2020

LILLET BLANC – prava izbira za vse priložnosti

Preberi več