11.10.2017

Nova nota pivovarniške industrije

Kaj dobite, če zmešate osvežujoč okus piva z kančkom kokosa? Odgovor je - Malibu pivo

Malibu je naredil še korak naprej, da postane svetovna ikona poletja z lansiranjem "Malibu® Beer” - prvovrstnega izdelka, katerega namen je ponovno opredeliti poletno pivo z različnimi okusi in zabavnim rastočim potrošniškim prostorom.

Inovativno Malibujevo pivo temelji na obsežnih potrošniških raziskavah, ki so bile opravljene v zadnjih nekaj letih, ko je blagovna znamka med potrošniki prepoznala jasno željo za pivo z okusom.

"Potrošniki obožujejo idejo o Malibujevem pivu! In ne samo, da ima blagovna znamka Malibu vso kredibilnost za pritožbe potrošnikom znotraj kategorije piva - vendar pa je delež piva v Malibuju skoraj 50 odstotkov, zato obstaja ogromen potencial, da Malibu zares zmaga in osvoji proctor piva."pravi Jean-Baptiste Viton, direktor globalnih inovacij podjetja Malibu.

Do sedaj se je Malibujevo pivo izkazalo za velik uspeh. Na Nizozemskem je pivo z več kot 300-odstotnim deležom zrastlo od zadnje raziskave leta 2015, poleg tega pa se je izdelek izkazal za izredno pomembnega pri zaposlovanju novih potrošnikov v blagovno znamko Malibu. Naslednja je ZDA, kjer je blagovna znamka že prejela nagrado za najboljšo pijačo meseca in kjer je izbrani trg še naprej deležen pozitivnih odgovorov distributerjev, trgovcev na drobno in potrošnikov.

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

16.6.2022

Kako združiti vino z burgerji?

Preberi več

3.6.2022

Casillero del Diablo je priznana kot druga najmočnejša blagovna znamka vina na svetu

Preberi več

27.5.2022

Vse o Merlotu

Preberi več