2.2.2016

NOVAK ĐOKOVIĆ IN JACOB’S CREEK: IGRA, SNEMANJE IN PARČKANJE

Jacob’s Creek z veseljem deli novo serijo filmov ‘Made By’ z Novakom
Đokovićem, ki ponuja vpodgled v športnikove spomine. Nova serija prikazuje
vrsto spominov na hrano, ki ima velik pomen v Novakovem življenju.


"‘MADE BY’ SERIJA FILMOV MI JE OMOGOČILA REFLEKSIJO DOGODKOV V MOJEM ŽIVLJENJU, KI SO ZASLUŽNI ZA VEČNE SPOMINE." NOVAK ĐOKOVIĆ
Jacob’s Creek z veseljem deli novo serijo filmov ‘Made By’ z Novakom Đokovićem, ki ponuja vpodgled v športnikove spomine. Nova serija prikazuje vrsto spominov na hrano, ki ima velik pomen v Novakovem življenju. Dva filma poleg Novaka prikazujeta tudi njegovo ženo, Jeleno. Posnetki iz Monte Carla prikazujejo nov obraz Novaka in zgodbe, ki jih ni delil še z nikomer."NE UŽIVAMO LE V DELITVI ZGODB, IZ ČESA JE NAREJEN JACOB’S CREEK, PAČ PA UŽIVAMO TUDI V PRIPOVEDOVANJU ZGODB, IZ ČESA SO OBLIKOVANI LJUDJE, KAR VKLJUČUJE TUDI DOGODKE, KI NAS SPREMLJAJO ZA VEDNO." DEREK OLIVER, DIREKTOR GLOBALNEGA MARKETINGA NA JACOB’S CREEK

S poudarkom na združevanju ljudi, ki ljubijo dobro vino in hrano, marketing direktor Jacob’s Creeka, Derek Oliver, razlaga, kako Jacob Creeks slavi pomembne dogodke: "Ne uživamo le v delitvi zgodb, iz česa je narejen Jacob’s Creek, pač pa uživamo tudi v pripovedovanju zgodb, iz česa so oblikovani ljudje, kar vključuje tudi dogodke, ki nas spremljajo za vedno. Prikazali smo dva taka zasebna dogodka z Novakom in veselimo se, da ju bomo lahko delili s svetom."

Novak ob tem meni: "‘Made By’ serija filmov mi je omogočila refleksijo dogodkov v mojem življenju, ki so zaslužni za večne spomine. Moj prvi zmenek z ženo je bil prelomni trenutek v mojem življenju, obrok, ki me je spremenil za vedno. Snemanje prizora najinega prvega zmenka je bilo zabavno, resnično sem se počutil kot živčni osemnajstletnik za mizo z najlepšo žensko, kar sem jih kdaj videl, z žensko, ki je sedaj moja draga žena in ljubeča mati najinega sinka, Stefana."

Osebna filma sta nadaljevanje serije ‘Made By’, ki je imela po lanski objavi že preko 6 milijonov ogledov. Obe seriji ponujata vpogled v ljudi, kraje in strasti, ki oblikujejo Novaka.

Za ogled filmčkov in prizorov s snemanja obiščite: youtube.com/JacobsCreek


MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več