12.11.2015

PARIS PHOTO: PERNOD RICARD PRIKAZUJE ŠE NERAZKRITE POSNETKE KITAJSKE UMETNICE LI WEI

Pernod Ricard je letos na mednarodnem sejmu umetniške fotografije Paris Photo z veseljem razstavil "Vision”, umetniško kampanjo pred objektivom Li Wei.


Že od leta 1975 Pernod Ricard vsako leto sodeluje z umetnikom, ki mu podeli proste roke pri grafični opremi letnega poročila skupine. Letos so za sodelovanje zaprosili kitajsko fotografinjo Li Wei, pri tem pa postavili le en pogoj. Za modele je morala uporabiti zaposlene v skupini Pernod Ricard.

Li Wei je tako 40 zaposlenim ponudila priložnost, da poletijo pred kamero.Alexandre Ricard, Predsednik & CEO Pernod Ricard: "Danes prvič prikazujemo svojo kampanjo v Parizu. Sem zelo ponosen, da lahko delimo rezultate našega umetniškega sodelovanja z obiskovalci enega največjih mednarodnih sejmov. Umetnost je namreč že po definiciji družabna: smisel ima samo, ko se jo deli."

Poleg 9 fotografij, objavljenih v lanskem letnem poročilu, bodo obiskovalci lahko videli še do sedaj nerazkrite fotografije, ki jih je izbrala Li Wei osebno.

"PRED TO KAMPANJO ŠE NISEM IMELA PRILOŽNOSTI SODELOVATI NA PROJEKTU TAKIH RAZSEŽNOSTI: DESET LOKACIJ, PET EVROPSKIH DRŽAV, TRIJE TEDNI NA POTI ..."

Li Wei je na sejmu delila še svoj pogled na projekt: "Pred to kampanjo še nisem imela priložnosti sodelovati na projektu takih razsežnosti: deset lokacij, pet evropskih držav, trije tedni na poti ... Delili smo neverjetno izkušnjo z vsakim od teh štiridesetih moških in žensk, ki prihajajo iz različnih okolij, in to na lokacijah, ki predstavljajo zgodovinske mejnike na poti do uspeha skupine Pernod Ricard."
Na tej povezavi pa si lahko ogledate še več o zanimivi umetniški kampanji.

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več