Pernod Ricard med svetovno najbolj priljubljenimi podjetji

23.3.2020

Pernod Ricard med svetovno najbolj priljubljenimi podjetji

Po ocenah ameriške poslovne revije Fortune velja Pernod Ricard za svetovno najbolj priljubljeno podjetje. Revija Capital pa ga je označila za odličnega poslovnega partnerja.


Pernod Ricard lahko zasledimo med platnicami prestižne revije poslovnega sveta. Z naslovom "Najboljša svetovna podjeta” se je Pernod uveljavil v ameriški poslovni reviji Fortune. Kot eden izmed 500 najboljših francoskih delodajalcev se je povzpel tudi med vrstice poslovne revije Capital.

Omenjeno podjetje je bilo uvrščeno na lestvico 680 najbolj priznanih svetovnih podjetij, poroča revija Fortune. Vzorec analize zaobjema 1500 največjih svetovnih podjetij glede na prihodek. V raziskavo je bilo vključenih 3750 direktorjev, vodij in finančnih analitikov, ki so odgovarjali na vrsto vprašanj o devetih kriterijih, vključno s kakovostjo poslovanja, sposobnostjo vzdrževanja talentov ter opravljanja družbenih odgovornosti.

Leta 2020 sta revija Capital in Statista institute pripravila lestvico najboljših francoskih delodajalcev. Pernod Ricard se je uvrstil med najboljših 15 %. Že šesto leto zapored je anketa med 20 000 zaposlenimi potekala anonimno.

Rezultati potrjujejo neodvisno študijo, katero je vsaki dve leti izvedel Willis Towers Watson v skupini 19 000 zaposlenih. Zadnja izdaja je potrdila naslednje podatke: 96% zaposlenih je ponosnih, da so del podjetja, prav tako jih 95% podpira skupne vrednote.
MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

24.5.2023

Druženje, žar in osvežilne pijače v pločevinkah

Preberi več

4.4.2023

NAGRADNA IGRA: Kviz o odgovornem pitju

Preberi več

4.4.2023

Paradižnikova omaka za testenine z vodko

Preberi več