Pernod Ricard napoveduje partnerstvo z izobraževalno platformo Združenih narodov

2.6.2020

Pernod Ricard napoveduje partnerstvo z izobraževalno platformo Združenih narodov

Pernod Ricard v sklopu "2030 Sustainability & Responsibility Roadmap - Good Times from a Good Place” napoveduje partnerstvo z izobraževalno platformo Združenih narodov.

S partnerstvom si podjetje Pernod Ricard prizadeva za zagotavljanje brezplačnega, trajnostnega in odgovornega spletnega usposabljanja točajev.

Podjetje je napovedalo vzpostavitev brezplačnih izobraževalnih modulov, dostopnih preko mobilne izobraževalne platforme, nastalih v sodelovanju z UNITAR (Inštitutom Združenih narodov za usposabljanje in raziskave) ter EducateAll.
Cilj slednjih je demokratizacija učenja ter omogočanje kakovostnega izobraževanja odraslih. Spletno dostopni EdApp tečaji so namenjeni polnoletnim osebam, predvsem točajem in lastnikom barov. Osrednji namen izobraževanj je poučiti posameznike o trajnostnih, odgovornih in okolju prijaznih praksah strežbe. UNITAR ter EducateAll sta omogočila ustanovitev globalne knjižnice tečajev, ki dnevno ponuja okoli 50 000 poučnih lekcij in znanj.
"Zaradi gospodarskih posledic pandemije COVID-19 se je gostinstvo znašlo v negotovem položaju. Čas je, da si zamislimo boljšo prihodnost, ki bo naklonjena planetu in bo obenem služila ljudem ter njihovi skupnosti. Pri tem naj nas kot temeljni vrednoti vodita solidarnost, sodelovanje in odgovornost." Z omenjeno idejo sta se UNITAR in EdApp vključila v spletno usposabljanje.
Posebno poglavje e-izobraževanja uporabnike seznanja z miti in dejstvi o alkoholu ter jih poziva k odgovornemu uživanju alkoholnih pijač.
Mihoko Kumamoto, direktorica oddelka za blaginjo UNITAR dodaja: "Navdušeni smo nad sodelovanjem z EdApp-om in podjetjem Pernod Ricard. Naš osrednji cilj je spodbujati trajnostne in odgovorne prakse v gostinstvu ter pospeševati doseganje ciljev trajnostnega razvoja.”

Zadnje dodano

19.10.2020

Beefeater osvojil 18 mednarodnih nagrad

Preberi več

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Preberi več

6.10.2020

LILLET BLANC – prava izbira za vse priložnosti

Preberi več