Pernod Ricard osvojil "Best of Year Award"

21.12.2020

Pernod Ricard osvojil "Best of Year Award"

Revija Interior Design, ki določa standarde kakovosti notranjega dizajna, je za najboljši arhitekturni projekt leta izglasovala The Island, sedež podjetja Pernod Ricard.

The Island sedež podjetja Pernod Ricard se nahaja v Parizu. Projekt je v kategoriji »Medium Corporate Office« osvojil nagrado Best of Year Award. Slednja predstavlja eno najbolj iskanih priznanj v tej industriji. Podeljena je bila v sklopu slovesne prireditve Best of Year Awards, ki se odvija že petnajsto leto. Zmagovalci letošnjega leta so bili razglašeni med virtualnim prenosom prireditve na spletni strani Interior Design ter na družbenih omrežjih. Slovesni dogodek je povezovala glavna urednica revije Cindy Allen, ki je med drugim omenila tudi Paula Ricarda in pobrskala po zgodovini imena The Island.

Pod vodstvom izvršnega direktorja Alexandra Ricarda The Island uteleša preobrazbo skupine podjetja. Po dveh letih razvoja je bil za Pernod Ricard zasnovan projekt, ki odraža njegovo vizijo, usmerjeno v zaposlene. Svoja prizadevanja je usmeril v oblikovanje prostora, ki bi spodbujal interakcijo med zaposlenimi. Raziskovalec Thomas Allen je prepričan, da se kar 80 % inovativnih idej rodi v medsebojni komunikaciji. S tem med drugim poudarja pomen delovnega prostora, ki temelji na sodelovanju, komunikaciji in izmenjavi izkušenj.

Oliver Saguez, ustanovitelj agencije, je nagrado označil za ambiciozen projekt, ki si prizadeva za spodbujanje medsebojne interakcije.

Olivier Cavil, vodja s področja komunikacije pr podjetju Pernod Ricard, je odgovoren za projekt The Island. Prepričan je, da je novi sedež simbol preobrazbe skupine. Pri tem pa ne gre samo za funkcionalnost prostora, temveč sta tu v ospredju predvsem toplina in estetskost prostora, ki vsakodnevno oživljata kulturo druženja.

Best of Year Award je drugo mednarodno priznanje, ki ga je prejel The Island. Ta si je septembra v sklopu MIPIM Awards 2020 prislužil tudi odliko za najboljši projekt (»the best office building project«).

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več