Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Podjetje Pernod Ricard upravičuje svoj napredek z uresničevanjem ciljev v okviru načrta 2030 Sustainability & Responsibility – Good times from a Good Place.

Pernod Ricard je močno napredoval v smeri doseganja ključnih zastavljenih zaobljub. Med drugim je dosegel pomembne mejnike s pomočjo pospeševanja ambicioznih ciljev, z osredotočenostjo na inovacije, jasno strategijo ter s spodbujanjem kolektivnosti.

Pernod Ricard je priznan kot eden od štiridesetih podjetij na svetovni ravni, ki je dokazal svojo stalno angažiranost in napredek v skladu s cilji za odgovorno poslovanje. Podjetje je bilo aktivno v številnih skupinah, ki si prizadevajo za usklajevanje trajnosti in podjetnosti.

Vanessa Wright je zapisala:

»Ponosni smo na izsledke raziskav, saj nas podpirajo in motivirajo na poti nenehnega izpopolnjevanja. Naši poslovni ukrepi in trajnostni razvoj gresta z roko v roki. Sodelovanje z Združenimi narodi nam omogoča priložnost za učenje in napredovanje.«

Pernod Ricard ponosno naznanja svojo priključitev organizaciji Business for Nature. Slednja združuje podjetja in organizacije, ki stremijo k varovanju narave in okolja. Afiliacija je pomemben korak za podjetje, ki si med drugim prizadeva tudi za zaščito okolja, biodiverziteto ter ohranjanje naravnih ekosistemov – ciljev, navedenih v načrtu 2030 roadmap.

Alexandre Ricard, predsednik in izvršni direktor podjetja Pernod Ricard, je povedal: »Naša kolektivna prihodnost zavisi od globalnih skupnosti, ki si s skupnimi močmi prizadevajo za boljši jutri.«

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

12.12.2023

Srečno 2024

Preberi več

24.5.2023

Druženje, žar in osvežilne pijače v pločevinkah

Preberi več

4.4.2023

NAGRADNA IGRA: Kviz o odgovornem pitju

Preberi več