Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Podjetje Pernod Ricard upravičuje svoj napredek z uresničevanjem ciljev v okviru načrta 2030 Sustainability & Responsibility – Good times from a Good Place.

Pernod Ricard je močno napredoval v smeri doseganja ključnih zastavljenih zaobljub. Med drugim je dosegel pomembne mejnike s pomočjo pospeševanja ambicioznih ciljev, z osredotočenostjo na inovacije, jasno strategijo ter s spodbujanjem kolektivnosti.

Pernod Ricard je priznan kot eden od štiridesetih podjetij na svetovni ravni, ki je dokazal svojo stalno angažiranost in napredek v skladu s cilji za odgovorno poslovanje. Podjetje je bilo aktivno v številnih skupinah, ki si prizadevajo za usklajevanje trajnosti in podjetnosti.

Vanessa Wright je zapisala:

»Ponosni smo na izsledke raziskav, saj nas podpirajo in motivirajo na poti nenehnega izpopolnjevanja. Naši poslovni ukrepi in trajnostni razvoj gresta z roko v roki. Sodelovanje z Združenimi narodi nam omogoča priložnost za učenje in napredovanje.«

Pernod Ricard ponosno naznanja svojo priključitev organizaciji Business for Nature. Slednja združuje podjetja in organizacije, ki stremijo k varovanju narave in okolja. Afiliacija je pomemben korak za podjetje, ki si med drugim prizadeva tudi za zaščito okolja, biodiverziteto ter ohranjanje naravnih ekosistemov – ciljev, navedenih v načrtu 2030 roadmap.

Alexandre Ricard, predsednik in izvršni direktor podjetja Pernod Ricard, je povedal: »Naša kolektivna prihodnost zavisi od globalnih skupnosti, ki si s skupnimi močmi prizadevajo za boljši jutri.«

MINISTER OPOZARJA: "PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!"

Zadnje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard predstavlja novo digitalno kampanjo za svojo vodilno pobudo odgovornega pitja: Pijte več vode

Preberi več

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svetovnemu poslovnemu svetu za trajnostni razvoj

Preberi več

21.2.2024

Pernod Ricard napoveduje novo upravljanje trajnosti in odgovornosti

Preberi več