Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Podjetje Pernod Ricard upravičuje svoj napredek z uresničevanjem ciljev v okviru načrta 2030 Sustainability & Responsibility – Good times from a Good Place.

Pernod Ricard je močno napredoval v smeri doseganja ključnih zastavljenih zaobljub. Med drugim je dosegel pomembne mejnike s pomočjo pospeševanja ambicioznih ciljev, z osredotočenostjo na inovacije, jasno strategijo ter s spodbujanjem kolektivnosti.

Pernod Ricard je priznan kot eden od štiridesetih podjetij na svetovni ravni, ki je dokazal svojo stalno angažiranost in napredek v skladu s cilji za odgovorno poslovanje. Podjetje je bilo aktivno v številnih skupinah, ki si prizadevajo za usklajevanje trajnosti in podjetnosti.

Vanessa Wright je zapisala:

»Ponosni smo na izsledke raziskav, saj nas podpirajo in motivirajo na poti nenehnega izpopolnjevanja. Naši poslovni ukrepi in trajnostni razvoj gresta z roko v roki. Sodelovanje z Združenimi narodi nam omogoča priložnost za učenje in napredovanje.«

Pernod Ricard ponosno naznanja svojo priključitev organizaciji Business for Nature. Slednja združuje podjetja in organizacije, ki stremijo k varovanju narave in okolja. Afiliacija je pomemben korak za podjetje, ki si med drugim prizadeva tudi za zaščito okolja, biodiverziteto ter ohranjanje naravnih ekosistemov – ciljev, navedenih v načrtu 2030 roadmap.

Alexandre Ricard, predsednik in izvršni direktor podjetja Pernod Ricard, je povedal: »Naša kolektivna prihodnost zavisi od globalnih skupnosti, ki si s skupnimi močmi prizadevajo za boljši jutri.«

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več