THREE CENTS – za prijetno osvežitev

24.5.2021

THREE CENTS – za prijetno osvežitev

Toniki Three Cents poskrbijo za najbolj mehurčkasto koktajl izkušnjo.

Three Cents z največ mehurčki zgotavljajo dolgotrajno svežino pijače in se odlično obnesejo sami zase ter kot dodatek alkoholnim pijačam.

THREE CENTS ZGODBA

V času ameriške prohibicije alkoholnih pijač (dvajseta leta 20. stoletja) je naraslo povpraševanje po gaziranih izdelkih. Takrat so izdelke kupovali v lekarnah – po dva centa za navadno in tri za tiste z okusom. Od tod tudi ime znamke gaziranih pijač, ki so primerne za pripravo koktajl mešanic.

Three Cents zagotavljajo edinstveno mehurčkasto osvežujočo izkušnjo z alkoholnimi dodatki ali brez njih. Toniki združujejo mešanico ogljikovega dioksida z naravnimi minerali in naravnimi okusi.

PREMIUM TONIC WATER

Premium tonik sestoji iz kristalne izvirske vode s kininom ter blage arome, ki popestri koktajl. Za izvrsten okus gin tonika pa poskrbijo dolgotrajni mehurčki.

AEGEAN TONIC

Tonik uteleša mediteranski duh in očara s svojo nežnostjo in osvežilnim okusom. Kristalno čista izvirska voda, kinin z blago aromo in druga grška zelišča, začimbe in okusi pa poživijo vsak koktajl.

PINK GRAPEFRUIT SODA

Prepričala vas bo rožnata grenivka, njena aroma in naravni okusi. Brezglutenska pijača je primerna tudi za vegane.

GINGER BEER

Ena najbolj priljubljenih gaziranih pijač je vsekakor ingverjevo pivo. Three Cents Ginger Beer je naravno slajena pijača s fermentiranim svežim ingverjem indijskega porekla ter začimbami.


Recepte za koktajle najdete tukaj.

PREMIUM TONIC WATER, AEGEAN TONIC, PINK GRAPEFRUIT SODA ter GINGER BEER so na voljo tudi v Sloveniji.

Zadnje dodano

16.9.2021

Pedro Pascal nova zvezda globalne marketinške kampanje za Casillero del Diablo

Preberi več

7.9.2021

Pernod Ricard z novo Responsible Party digitalno kampanjo proti pretiranemu pitju alkohola z univerzalnim sporočilom: "Pijte več ... vode"

Preberi več

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Preberi več